2018.11.21 Szerda
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. idén ősszel ismét megszervezi a lomtalanítást a városban koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten az alábbiak szerint:

 

  • A mosoni városrészben egy gyűjtőponton, az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen lesz elhelyezhető a lom konténerekbe 2018. november 23-án, pénteken 9-17 óráig, november 24-én, szombaton 8-16 óráig.

 

  • Az óvári városrészben egy gyűjtőponton, a Kapucinus u. sóház melletti parkolóban  lesznek kihelyezve a gyűjtőkonténerek 2018. november 30-án, pénteken 9-17 óráig, december 1-jén, szombaton 8-16 óráig.

 

A háztartási lomot szétválogatva, szelektíven a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell tenni. Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, elhasznált gumiabroncs/autógumi/, stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos!

 

A még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Minden további hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a Gabonarakparton a hulladékudvarban.

 

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, a hulladék elhelyezésének feltételeiről, a díjfizetés módjáról.

 

Vissza