2018.07.17 Kedd
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Felhívás mosonmagyaróvári és környékbeli vállalkozások részére - Önkormányzati beruházások, felújítások 2017-ben

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal közzéteszi Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának 2017. évi tervezett beruházásait azzal a szándékkal, hogy a Mosonmagyaróváron és vonzáskörzetében tevékenykedő vállalkozások, egyéni vállalkozók megismerjék azokat, és a beruházások, felújítások (önkormányzati intézmények, utak, stb.) megvalósítására ajánlatot tudjanak tenni. Az Önkormányzat elsősorban a környékbeli vállalkozók számára kíván ajánlattételi lehetőséget adni.

 

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal a sürgős, vagy tervezhető határidejű beavatkozást igényelő feladatokat összesítette és folyamatosan aktualizálva honlapján (www.mosonmagyarovar.hu) közzéteszi. A beszerzési terv tartalmazza, hogy jellemzően milyen építő- és szakipari munkák elvégzése szükséges az idei évben. A várható beruházásokról, út- és intézmény-felújításokról részletesebb információt a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási Osztályán, Cselovszki György osztályvezetőtől kérhetnek az érdeklődők (Cím: Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. – Tel: 96/577-120).
Kérjük, mindazokat, akik az Önkormányzat partnerei szeretnének lenni, a felhívás mellékleteként közzétett Jelentkezési lap visszaküldésével jelezzék szándékukat e-mailben (beszerzes@mosonmagyarovar.hu) vagy személyesen a Jegyzői Titkárságon, hogy az egyes munkák elvégzésére vonatkozóan a Hivatal munkatársai árajánlatot tudjanak kérni!

Fehérné Dr. Bodó Mariann
jegyző

 

Mellékletek:

Vissza