2019.08.25 Vasárnap
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Család – és Gyermekjóléti Központ felhívása!

Sajnálatos módon tudomásunkra jutott, hogy magukat a Család – és Gyermekjóléti Központ családsegítő munkatársának kiadva próbálnak illetéktelen személyek lakásokba bejutni azon indokkal, hogy a lakóingatlant, illetőleg a hozzá kapcsolatos szerződéseket kívánják ellenőrizni.
 

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy kollégáink kizárólag a beérkezett jelzések, hatósági megkeresések alapján végeznek a családoknál környezettanulmányt, családlátogatást.

A családdal történő első személyes találkozást telefonos egyeztetés előzi meg, amennyiben az lehetséges. A Család- és Gyermekjóléti Központ minden kollégája fényképes közalkalmazotti igazolvánnyal rendelkezik, mellyel kérésre azonosítja magát.
A családokhoz kiérkező kollégák minden esetben tájékoztatják az érintetteket a látogatás okáról. A családnál végzett környezettanulmány elkészítése mindig célzatosan a jelzésben, hatósági megkeresésben feltüntetett probléma körbejárásával történik.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, ha amennyiben ismeretlen személyek jelentkeznek be Önöknél győződjenek meg, hogy valóban az intézményünk dolgozói tettek-e látogatást otthonukban mielőtt beengedik őket!

Stencinger Noémi
intézményvezető
Család-és Gyermekljóléti Központ
Mosonmagyaróvár és térsége
 

Vissza