2021.09.27 Hétfő
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Nyugdíjas Egyetem / 2021-2022-es tanév


Indul a XI. Mosonmagyaróvári Nyugdíjas Egyetem

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara, valamint a Kisalföld Szerkesztősége (továbbiakban szervezők) a 2021/2022-es szemeszter első félévében a XI. Mosonmagyaróvári Nyugdíjas Egyetem előadásait – a járványhelyzet függvényében - korlátozott létszámú élő vagy online előadás formájában szervezik meg. A Nyugdíjas Egyetem meghirdetett előadásai minden hónap 3. csütörtökén (a Nyugdíjas Egyetem megszokott időpontjában) lesznek megtekinthetők a Nyugdíjas Egyetem, Mosonmagyaróvár Facebook oldalon és az adott hét szombati és vasárnapi napján 08:00, 14:00 és 19:00 órakor a Mosonmagyaróvári Városi Televízió műsorán. A plakátokat, információkat a Kisalföld honlapján is kereshetik az érdeklődők.

Az első előadást — melynek címe Fekete István, a legismertebb óvári gazdász — Németh Attila, az Óvári Gazdászok Szövetségének elnökségi tagja tartja. Az előadás a Nyugdíjas Egyetem facebook oldalára szeptember 25-én 15.30 órakor kerül feltöltésre, 2021. szeptember 25-én és 26-án a Mosonmagyaróvár Televízióban pedig összesen hat alkalommal kerül vetítésre. Az első előadás felvételére azok kaptak meghívót, akik előzetes jelentkezésüket 2021. szeptember 13-ig leadták. A további előadások felvételére a később jelentkezők közül is sorsolnak majd, így mindenkinek lesz lehetősége egy-egy alkalommal a személyes részvételre. A Jelentkezési lap itt, a város honlapján megtalálható, benyújtásának határideje 2021. szeptember 22.

Az előadással kapcsolatban a nyugdíjas korosztály számára online játékot hirdetnek a szervezők, melyet az előadást követő hét keddi napján itt, a honlapon tesznek közzé.

 

JELENTKEZÉSI LAP – LETÖLTHETŐ

A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva a Polgármesteri Titkárságra (Polgármesteri Hivatal, Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) kell személyesen vagy postai úton eljuttatni.

 

AZ ELSŐ FÉLÉVRE MEGHIRDETETT ELŐADÁSOK

 

 

2021. szeptember


1. Előadás: „Fekete István író, a legismertebb óvári gazdász”

Előadó: Németh Attila az Óvári Gazdászok Szövetségének elnökségi tagja

plakát

1. előadás