2021.10.18 Hétfő
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Nyugdíjas Egyetem / 2021/2022 Online játék

A NYUGDÍJAS EGYETEM ONLINE JÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA

 

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara, valamint a Kisalföld Szerkesztősége (továbbiakban Szervezők) a 2021/2022-es szemeszter első félévében a XI. Nyugdíjas Egyetem előadásait online formában szervezik meg. A Nyugdíjas Egyetem meghirdetett előadásai minden hónap 3. csütörtökén (a Nyugdíjas Egyetem meghirdetett időpontjában) lesznek megtekinthetők a Nyugdíjas Egyetem, Mosonmagyaróvár Facebook oldalon és az adott hét szombati és vasárnapi napján 08:00, 14:00 és 19:00 órakor a Mosonmagyaróvári Városi Televízió műsorán. A plakátokat, információkat a Kisalföld honlapján is kereshetik az érdeklődők.

Az előadással kapcsolatban a Szervezők a nyugdíjas korosztály számára online játékot hirdetnek, melyet az előadást követő hét keddi napján a város honlapján (www.mosonmagyarovar.hu) tesznek közzé. A kérdőív két hétig lesz hozzáférhető. A játékban bárki részt vehet, aki nyugdíjas korú. A Nyugdíjas Egyetem — Jelentkezési lap kitöltésével, (mely a város honlapján megtalálható) és leadásával 2021. szeptember 22-ig — regisztrált résztvevői számára a kérdőív kitöltése egyben az előadáson való részvétel igazolását is jelenti, mely az év végi diploma-osztásnál beszámításra kerül.

A játék célja, hogy a meghirdetett online előadások megtekintésére minél szélesebb körben ösztönözzék az érintett célcsoport tagjait. A játék kérdéseit az aktuális téma előadója állítja össze. A kérdéseket már az előadást megelőzően felteszik a város honlapjára és a Nyugdíjas Egyetem facebook oldalára is.

A játékban való részvétel feltétele az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadása. A honlapról nyíló játékfelületet minden játékos csak egy alkalommal tudja kitölteni. A részvétel egy fő részére előadásonként egy alkalommal érvényes. A helyes választ beküldők között — a feldolgozást követően — havonta 3 db könyv kerül kisorsolásra. A nyertesek részére az ajándékot a Szervezők személyesen vagy postai úton juttatják el. A nyertesek nevét közzéteszik a város honlapján, a Nyugdíjas Egyetem, Mosonmagyaróvár Facebook oldalon és a helyi sajtóban.

 

Kérjük olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot. A játék folyamatában lehetőség nyílik az elfogadásra.

 

 Mosonmagyaróvár, 2021. szeptember 10. 

 

A szabályzatot kiadta: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

 

 

AZ ELSŐ FÉLÉVRE MEGHIRDETETT ELŐADÁSOK

 

 

Elérhető: 2021. szeptember 25-től a Nyugdíjas Egyetem facebook oldalon és a város honlapján


1. Előadás: „Fekete István író, a legismertebb óvári gazdász”

 

Előadó: Németh Attila az Óvári Gazdászok Szövetségének elnökségi tagja

 

1. előadás

 

Az 1. előadáshoz kapcsolódó kérdések:

1. Milyen Fekete Istvánhoz kötődő évfordulóról emlékeztünk meg 2020-ban?

2. Fekete István mely jelentősebb művét nem ifjúsági könyvként tartjuk számon?

3. Hány nyelven jelentek meg Fekete István művei?

4. Melyik művét ajánlotta az író az 1968-ban fennállásának 150. évfordulóját ünneplő egykori iskolájának?

5. Mosonmagyaróváron mi őrzi Fekete István emlékét?

 

Az online játék