2021.12.07 Kedd
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Advent Mosonmagyaróváron!

Keressük Mosonmagyaróvár legszebb karácsonyi hangulatú házát, utcafrontját!


 

Mosonmagyaróvár Város Polgármestere meghirdeti „Advent Mosonmagyaróváron” elnevezésű helyi lakossági versenyét. Pályázni a közterületről látható, a városkép esztétikus megjelenését, esti karácsonyi hangulatát fokozó legszebben díszített, házról, előkertről készített esti fotókkal lehet. Fontos, hogy a fotók az összhatást, látványt mutassák, ne közeli képben az egyes részleteket! Bírálat során a legszebb kompozíciót és a legkreatívabb egyedi megoldásokat értékelik.

 

Pályázni csak elektronikus úton lehet a titkarsag@mosonmagyarovar.hu e-mail cím-re megküldött pályamunkával.
Az e-mailhez csatolni kell a Mosonmagyaróváron fellelhető adventi díszben álló házról vagy előkertről készített max. 3 db – az esti órákban, kivilágítva készített – jó minőségű fotót, rövid leírást, valamint a jelentkezési lapot.
Ingatlanonként csak egy pályázat adható be.

 

A pályázat beküldési határideje: 2021. december 13. A beérkezett pályamunkákról készült fotók közül pályázókként a kiíró által legjobbnak tartott képet 2021. december 15-én a facebookon keresztül közönségszavazásra bocsátja a kiíró. A legtöbb szavazatot kapott mosonmagyaróvári ház vagy előkert tulajdonosát  (1. hely 100.000 Ft értékű, 2, hely 50.000 Ft értékű, 3. hely 35.000 Ft értékű) vásárlási utalvánnyal jutalmazzák!

 

Jelentkezési lap letöltése

 

Vissza