2020.03.31 Kedd
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Javaslattételi felhívás

” Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj és „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj adományozására
 

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata minden évben a városi pedagógusnapon „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díjat adományoz és 2017 év óta  „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója „díj átadására is sor kerül e jeles napon.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj annak a személynek adható, aki legalább 10 éve a város oktatási-nevelési intézményeiben tevékenykedik és hosszabb időszak alatt kiemelkedő munkásságot folytat.
A díjból évente kategóriánként (középiskolai tanár, általános iskolai tanár, tanító, óvónő) egy-egy adható.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj annak az egyetemi oktatónak adható, aki legalább 10 éve a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója és kiemelkedő munkásságot folytat az egyetemi oktatásban és kutatásban, továbbá annak a személynek, aki a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karhoz vagy annak jogelődjéhez szorosan kapcsolódva – legalább 10 éve – oktatási-kutatási feladatokat végez. A díjból évente egy adható.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.
Az elismerésre javaslatot a következő személyek tehetnek:

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj esetében:

  • az önálló oktatási, nevelési intézmények vezetői, az érdekvédelmi szervezetek támogató véleményezésével,
  • az önkormányzati képviselő,
  • a társadalmi és civil szervezetek,
  • a város polgármestere
  • az állami fenntartó képviselője

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója” esetében:

  • a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója, a Kari Tanács jóváhagyásával

A javaslatokat 2020. április 15-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.).  A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. Díj egy személy életében, tevékenysége során egy alkalommal adományozható. Díjazásban csak élő személy részesülhet.
A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann, Mosonmagyaróvár város Jegyzője nyújt az 577-806-os telefonszámon.

Mosonmagyaróvár, 2020. március 6.   

Fehérné dr. Bodó Mariann sk.

Vissza