2019.11.13 Szerda
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotó

Hírek

Őszi lomtalanítás változásokkal Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ősszel is megszervezi a lomtalanítást a városban, de az eddigiektől eltérően, az alábbi, új módon:
 

A lakók a 2019. november 25.-i héten a Gabonarakparton található hulladékudvarban az alábbi napi bontásban helyezhetik el az általuk kivitt hulladékot:

 

November 25. (hétfő) 10-17 óráig
November 26. (kedd) 12-18 óráig
November 27. (szerda) 10-17 óráig
November 28. (csütörtök) 12-18 óráig
November 29. (péntek) 10-17 óráig
November 30. (szombat) 8-16 óráig

 

A hulladék elhelyezéséhez lakcímkártya bemutatása szükséges!

 

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!

 

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken is.

 

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, az elhelyezhető hulladékokról, annak feltételeiről, a díjfizetés módjáról. A hulladékudvar meghatározott időben és feltételekkel egész évben működik, adott a hulladék elhelyezés lehetősége. Kérjük a lakosságot, hogy tartózkodjanak a hulladékok illegális elhelyezésétől, az erdő-és útszéli hulladéklerakástól, mellyel szennyezik környezetünket.

 

Kérjük a lakosságot a hulladék megfelelő elhelyezésére városunk tisztasága érdekében!

Vissza