2019.05.20 Hétfő
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Virágosítás a városközpontban - Lakossági felhívás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. 2019. május 23-án 7.30 órától 16.00 óráig hirdeti meg a városközponti lakosok számára az egynyári virágok kiosztását. Virágot csak a városközpontban lakó, oda lakcímkártyával bejelentkezett mosonmagyaróvári lakosok számára biztosít az Önkormányzat. Az igényeket 2019. május 21-ig a VÜF Kft-nél előzetesen telefonon (06-96/577-490), vagy személyesen a Barátság utca 1/B alatt található műszaki telephelyen lehet leadni, naponta 7.00-14.00 óráig.
A virágosztás helyszíne a Flesch Károly Kulturális Központ parkolója. A virágok átvételének feltétele a lakcímkártya bemutatása. Az elszállításához szükséges dobozokról mindenkinek magának kell gondoskodni! Virágokat csak a készlet erejéig, illetve a helyszínre szállított virágfajtákból tud biztosítani a VÜF Kft.
A szervezők arra kérik a környezetüket szépítő lakosokat, hogy a kiültetett virágokról a varosuzemelteto@vuf.hu e-mail címre küldjenek fotót, az ültető személyek megnevezésével. A legszebb képeket a Virágzó Közösségek-Communities in Bloom zsűri részére készülő prezentációban bemutatják, facebookra felteszik.
 

Vissza