2018.08.15 Szerda
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Javaslattételi felhívás „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” és az „Önkéntes Szociális Munkáért” díj adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár ötödik éve „Önkéntes Szociális Munkáért” járó oklevelet. Ismét eljött az idő, és javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.
 

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj annak a Mosonmagyaróvár város szociális intézményeinél, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaságoknál, az önkormányzati társulás működtetésében lévő intézményekben dolgozónak adható, aki legalább 10 éve a városban tevékenykedik és hosszú ideje kiemelkedő szociális munkát végez.

Elismerésre javasolhatók azok a magánszemélyek is, akik legalább 5 éve kimagasló önkéntes szociális munkát végeznek a városban. A javasolt magánszemélyek „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel jutalmazhatók.

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjra javaslatot tehet: intézményi dolgozók esetén az intézmények vezetői; az önkormányzati társulás vezetői az érdekvédelmi képviseletek véleményének kikérésével; önkormányzati képviselők; a város polgármestere.
„Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevél esetében: társadalmi és civil szervezetek; önkormányzati képviselők; a város polgármestere.

A díjak adományozására beérkező javaslatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről.
A kitüntető díjban évente egy személy részesíthető, az „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel 3 magánszemély jutalmazható.
A díj, valamint az elismerő oklevelek 2018. november 9-én, a Városi Szociális Munka Napján kerülnek átadásra.

A javaslatokat 2018. szeptember 3-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj és az elismerő oklevél adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Vámos Márta egészségügyi koordinátor nyújt a 06-96/577-817-es telefonszámon.

Mosonmagyaróvár, 2018. augusztus 10.Fehérné dr. Bodó Mariann sk.
Mosonmagyaróvár Város Jegyzője

Vissza