2018.04.22 Vasárnap
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Településrendezési eszközök módosítása - 2017/1-3

     Mosonmagyaróvár településrendezési terveinek módosítása - 14 területet érintően -folyamatban van, jelenleg a véleményezési szakasz tart. A településfejlesztéssel, a településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 2/2018. (II. 18.) önkormányzati rendelet szerint a módosítási eljárás során már nem csak az előzetes tájékoztatási szakaszban, hanem az elfogadást megelőzően, a véleményezési szakaszban is le kell folytatni a partnerségi egyeztetést. Ennek keretében a módosítással érintett területek lakói, a gazdasági társaságok, civil szervezetek és egyházak képviselői észrevételt, javaslatot tehetnek a tervezett változtatásokkal kapcsolatban.

Ezeket 2018. április 25-ig lehet eljuttatni a városi főépítészhez levélben (Mosonmagyaróvár Polgármesteri Hivatal, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u.11.) vagy elektronikus formában (kitley.tibor@mosonmagyarovar.hu).

A módosítások ismertetését, a területekre vonatkozó elképzeléseket a csatolt, az államigazgatási szervek részére összeállított véleményezési tervdokumentáció (részletesen a 41-74. oldalon) tartalmazza.

 

Véleményezési tervdokumentáció letöltése

Vissza