2017.12.13 Szerda
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Tájékoztatás KSH adatgyűjtésről

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Mosonmagyaróvár településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2017. október 2. és 2017. december 15. közötti időszakban.

 

A felvétel megnevezése: „Miből élünk?”

 

A háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló adatfelvételben az Európai Unió 20 tagországa vesz részt, ami lehetővé teszi az eredmények nemzetközi összehasonlítását.

A lakosság kétféle módon válaszolhatja meg a kérdőívet:

  • lehetőség van a kérdőívet elektronikus úton kitölteni 2017. október 2-31. között. A kérdőív a https://mibolelunk.ksh.hu oldalon elérhető. Az internetes kitöltők között 8 darab táblagép kerül kisorsolásra.
  • személyes interjú útján kérdező biztos keresi fel a háztartásokat 2017. október 2. és 2017. december 15. között. A válaszadók 1.000.- Ft összegű vásárlási utalványt kapnak ajándékba, valamint összesen 5 db táblagép kerül kisorsolásra.

Az adatgyűjtés során fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezők keresik fel a válaszadókat. A mérés kizárólag statisztikai célból történik, az adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetők.

Az európai felméréssel kapcsolatos részletes információk az Európai Központi Bank www.ecb.europa.eu/home/html/researcher hfcn.en.html internetes oldalon találhatók.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosság válaszadási aktivitását!

 

Fehérné dr. Bodó Mariann s.k. jegyző

                                                 Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal

Vissza